Csokis Brownie :
Hozzávalók
- 20 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
- 30 dkg kristálycukor
- 10 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 4 tojás
- 1 rúd vanília (vagy aroma)
- 3 dkg kakópor
- 10 dkg csoki pasztilla (én beleszórtam a masszába) elhagyható
Elkészítés:
A csokoládét a vajjal együtt vízgőz felett olvasszuk fel, ha elolvadt, tegyük félre kicsit hűlni.
A cukrokat tálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a kikapart vaníliát (vaníliaaromát). Kézi robotgéppel fehéredésig keverjük.
Ezután beleforgatjuk a csokis keveréket, majd a liszt és a kakaópor következik. Az alaposan elkevert tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, eloszlatjuk, (beledolgozom a csoki pasztillát) 180 fokos légkeveréses sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük.(sütő függő menet közben nézzük ha kicsit repedezik a teteje akkor jó)
Bejegyzés nyomtatása