Négy sajtos tészta :
Hozzávalók:
- 10 dkg Trappista
 - 10 dkg Cheddar
 - 1 db tömlős sajt
 - 10 dkg parmezán
 - 5 dkg vaj
 - 2 dl tejszin (én főző tejszinnel 20%)
 - 1 csokor petrezselyem
 - só,bors,szerecsendió
 - 50 dkg spagetti tészta (vagy amilyet szeretsz nálam fussili)
 
Elkészítés:
Lábasban felrakunk vizet sózzuk (azt mondják az a jó mikor olyan mint a tengervíz)
Mikor forr belerakjuk a tésztát,kicsit visszavesszük a hőfokot kb 8 perc aldente,de pontosan rá van írva a csomagolásra meddig főzzük.
Kostóljuk meg mikor kicsit roppanós akkor kész.
A vajat elkezdjük melegíteni hozzáöntjük a tejszint belerakjuk a sajtokat és lassan kevergetjük míg elolvadnak a sajtok.(ha egy kicsit sűrű lenne kis tejet,vagy alaplét,vagy akár tészta főző vizéből is bátran adhatunk hozzá)
Közben sózzuk,borsozzuk hozzáadjuk a szerecsendiót is.
Amikor besűrűsödött lehúzzuk a tűzről,összeforgatjuk a kifőzött tésztával mehet rá a petrezselyem is.
Én a tetejére is szórok reszelt sajtot!
(kis tészta víz ha megy bele nem kell félni krémesebb lesz)


